De afgelopen weken heeft het bestuur in samenwerking met GWD Reclame hard gewerkt aan een nieuwe site. Om de (instructie)leden ook online volledig te kunnen bedienen was het noodzaak een nieuwe site te laten bouwen.

De ontwikkelingen op het internet volgen elkaar in rap tempo op. De nieuwe site is opgebouwd uit de laatste technieken, trends en vereisten. Zo worden alle formulieren op onze site verzonden d.m.v. een beveiligde SSL verbinding, waarmee SML-Zwemmen aantoont vertrouwelijk en veilig met de gegevens van de (potentiƫle) leden om te gaan.

De nieuwe website is tevens responsive, waardoor de site zowel op een pc, tablet als mobiel goed leesbaar wordt weergegeven. De eerste stap naar de wens van het bestuur om inschrijvingen in de zwembaden digitaal te laten verlopen is hiermee gezet.

GWD Reclame geeft ons de garantie dat de website het komende jaar technisch volledig up-to-date is en staat voor ons klaar wanneer wij hulp nodig hebben bij het onderhoud aan de website. Kijk voor meer informatie en de diensten van GWD Reclame op www.gwd-reclame.nl.